Kies voor de authentieke HS-Omega-3 Index Test

Het wordt hoog tijd dat laboratoria paal en perk stellen aan de chaos van verschillende analysemethoden voor de bepaling van het vetzuurprofiel.

Dergelijk bloedonderzoek moet immers duidelijkheid scheppen over iemands persoonlijke Omega-3 Index. Het is nog maar de vraag of elk analyseresultaat blindelings getoetst mag worden aan de gezonde 8-11% referentiewaarde die men voor de Omega-3 Index uit wetenschappelijk onderzoek kon afleiden. We vroegen het aan prof. von Schacky, medebedenker van de Omega-3 Index en stichter van Omegametrix GmbH: “Het fundamentele probleem met vetzuuranalyses is een wildgroei van analysemethoden. Afhankelijk van de methode die wordt toegepast, kan het resultaat tot een factor tien afwijken. Dit is één van de redenen waarom ik samen met prof. Harris de gestandaardiseerde HS-Omega-3 Index Test op punt heb gesteld. Het is de enige test waar die referentiewaarde van 8-11% voor geldt”.

Meer dan 80 wetenschappelijke projecten zijn gebaseerd op de HS-Omega-3 Index Test. Prestigieuze onderzoeksgroepen wereldwijd maken gebruik van deze gestandaardiseerde analysemethode, van Nobelprijswinnares Elisabeth Blackburn tot de Medische School van Harvard, van de Universiteit van Seoel tot de Universiteit van Londen of de Universiteit van Berlijn, en nog veel meer. Ruim 40 wetenschappelijke publicaties zijn gebaseerd op de HS-Omega-3 Index Test. Vijfentwintig andere studies maakten eveneens gebruik van deze analysemethode en zullen weldra gepubliceerd worden, en 25 nieuwe projecten zijn nog aan de gang.

De wetenschappelijke wereld is opgelucht om eindelijk met een gestandaardiseerde methode te kunnen werken. Hopelijk is een betere afstemming van de analyseresultaten tussen laboratoria binnenkort mogelijk? In Europa is Omegametrix GmbH het referentielaboratorium voor bepaling van de originele HS-Omega-3 Index Test die in de klinische studies werd gebruikt. Deze test wordt u door Nutrogenics aangeboden in samenwerking met Omegametrix GmbH.

DE OMEGA 3-TESTKIT
Met onze testkit is het bepalen van uw
omega 3-index kinderspel. U hoeft niet
naar de dokter of het labo voor een
bloedafname.

1. Bestel de testkit online

2. Neem thuis een bloedstaal via een simpele vingerprik


3. Stuur het staal op


4. Twee weken later ontvangt u een gedetailleerd rapport.
 
 
 


The HS-Omega-3 Index is provided to you by Omega Metrix Lab and Prof. Dr C. von Schacky.
All Rights Reserved © WHC Health Consulting

WHC Labs bvba | Fruithoflaan, 97 (Box 26) | B-2600 Berchem
KBC Bank Belgium - IBAN: BE 89 7350 3395 0085 BIC:KREDBEBB