Een hoge Omega-3 Index verkleint de kans op hartaandoeningen en helpt bij de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het is dan ook belangrijk dat u weet wat uw Omega-3 Index is.
Prof. dr. Clemens von Schacky, M.D., cardioloog

De HS-Omega-3 Index-test is voor u rechtstreeks beschikbaar, in de vorm van een vingerpriktest die u slechts eenmalig mag gebruiken. De testkit bevat een teststrip waarmee zowel uw Omega-3 Index als de verhouding tussen uw omega-6- en uw omega-3-vetzuren kan worden bepaald.
 


Kom meer te weten over uw persoonlijke Omega-3 Index
Wat is het verschil tussen de Omega-3 Index en de andere methoden om het vetzurenprofiel te testen?

Voor het bepalen van de Omega-3 Index hebben we maar één druppeltje bloed nodig. Een enkele vingerprik levert genoeg bloed op om uw Omega-3 Index te bepalen. U hoeft dus niet naar een kliniek te gaan om bloed te laten afnemen. Ook hoeft u geen gevaarlijk materiaal (waartoe bloed gerekend wordt) per post te versturen, wat best een gedoe is. U kunt gewoon zelf, in uw eigen huis uw monster nemen en het als normale post opsturen! We laten u als klant meeprofiteren van de besparing die ons efficiënte monsternameproces oplevert, door u een kwalitatief hoogwaardige test aan te bieden tegen een gunstige prijs.

Met de Omega-3 Index-test kunt u een objectief beeld krijgen van de hoeveelheid omega-3-vetzuren die u via uw voeding binnenkrijgt, en een indicatie van uw kans op hartproblemen. Bij andere testen voor verzuurbepaling worden andere analysemethoden gebruikt, en deze testen zijn dus niet hetzelfde als de Omega-3 Index-test.  

Uw gehalte aan EPA en DHA zou dus bijvoorbeeld volgens laboratorium A 6,7% kunnen zijn, terwijl het volgens laboratorium B 5,2% is. Hoe weet u dan welk gehalte het 'juiste' is? De door ons gebruikte unieke methode op basis van de HS-Omega-3 Index, is gebaseerd op meer onderzoek dan enige andere vetzuurbepalingstest die in de handel is. En er worden nog steeds nieuwe onderzoeken gepubliceerd.

 

DE OMEGA 3-TESTKIT
Met onze testkit is het bepalen van uw
omega 3-index kinderspel. U hoeft niet
naar de dokter of het labo voor een
bloedafname.

1. Bestel de testkit online

2. Neem thuis een bloedstaal via een simpele vingerprik


3. Stuur het staal op


4. Twee weken later ontvangt u een gedetailleerd rapport.
 
 
 


The HS-Omega-3 Index is provided to you by Omega Metrix Lab and Prof. Dr C. von Schacky.
All Rights Reserved © WHC Health Consulting

WHC Labs bvba | Fruithoflaan, 97 (Box 26) | B-2600 Berchem
KBC Bank Belgium - IBAN: BE 89 7350 3395 0085 BIC:KREDBEBB